DISTRIBUIȚI

În perioada 02 -04 septembrie, cele mai bune echipe din Europa vor participa la cea de-a doua editie a Campionatelor Europene de Baschet 3×3. Evenimentul va avea loc in AFI Palace Cotroceni, in zona patinoarului, iar festivitatea de deschidere este programată mâine de la ora 16.45.

S-au înscris 24 de echipe nationale, 12 la masculin si 12 la feminin, din 16 tari.Turneul va cuprinde și demonstratii de slam-dunk, freestyle, street-dance precum si concursuri pentru public. Accesul spectatorilor este liber.

La masculin, nationala Romaniei va incerca sa isi apere titlul cucerit in competitia masculina in 2014.Componenții echipei noastre, Bogdan Popescu, Angel Santana, Catalin Vlaicu si Catalin Bordei se vor confrunta din nou cu echipa Rusei, pe care au invins-o chiar pe propriul teren, la precedenta editie a Campionatului Mondial de la Moscova în urmă cu doi ani.
La feminin, baschetbalistele Gabriela Marginean, Anca Sipos, Sonia Ursu si Andra Haas din echipa României vor juca împotriva selecționatei Ungariei. Cele doua echipe s-au intalnit ultima oara in vara acestui an, la turneul de calificare din Andorra, unde jucătoarele din Ungaria s-au impus in finala cu scorul 17-10.

Din această grupa mai face parte si echipa Belgiei, medaliata cu bronz la prima editie a Campionatelor Europenelor, care a avut loc tot la Bucuresti, in Piata Universitatii, in 2014.

Discuții

comments