DISTRIBUIȚI

Peste 100.000 de turisti se află în acest sfârșit de săptămâna la malul mării. Hotelurile pline arată că litoralul românesc este căutat de cei care își fac concediul în această perioadă sau aleg sa meargă la mare doar pentru weekend.

Chiar dacă din punct de vedere calendaristic a venit toamna, litoralul este în continuare plin. Mii de turiști au profitat de vremea frumoasă, tocmai buna de plajă, cu temperaturi de 28 -29 de grade în aer și 24 în apa marii, de nenumăratele posibilități de distracție, dar și de tarifele care au scăzut considerabil. Cei care au ales să-și petreacă vacanță în această perioadă beneficiază de Programul „Litoralul pentru toți”, unde pentru șase nopți de cazare vor plăti, în funcție de numărul de stele al hotelului, între 159 și 479 de lei de persoană.

Așa că, în stațiuni, de la Năvodari până la Vama Veche, unitățile de cazare sunt ocupate în proporție de peste 70%, ceea ce demonstrează ca durata sezonului estival este în creștere. Hotelierii încearcă să-și atragă turiști cu servicii de calitate, dar și cu evenimente pentru toate gusturile, iar românii se îndreaptă tot mai mult spre destinații interne pentru petrecerea concediului.

Sursa: RRA

Discuții

comments