DISTRIBUIȚI

Marile veliere vor vizita din nou Constanţa în 2016, în perioada 8 – 11 septembrie.

13 veliere vor lua startul la a doua ediție a Regatei Marilor Veliere, dintre care 6 se află în premieră la Constanța.

Navele vor ajunge în port joi dimineață, între orele 8 și 12.

De la ora 19.00, prima seară de concerte în piața Ovidiu, va aduce pe scenă un spectacol Ciuleandra, inspirat din teme și motive tradiționale, un spectacol de sunet, lumini, teatru și dans. Acesta va fi urmat de recitalul fetelor de la Cvartet Anima, iar în cele din urmă de un show marca de Vama.

Toate navele prezente în port vor putea fi vizitate pe 8 septembrie între orele 14 și 20, vineri, 9 septembrie și sâmbătă, 11 septembrie toată ziua, dar și duminică până în ora 12.

Cea mai atractivă și plină de evenimente zi e vineri, atunci când vor începe mai multe competiții sportive adresate echipajelor velierelor. Acestea vor avea loc la scena Terminalului Pasageri din port de la ora 10. Tot vineri, dar între 17:30 și 18:00 va avea loc Parada Echipajelor pe traseul Terminal Pasageri – Poarta 1 – Faleza Casino – Strada Remus Opreanu – Piața Ovidiu.

După sfârșitul paradei, în piața Ovidiu va avea loc și decernarea premiilor Regatei Mării Negre 2016, urmată de un concert susținut de Corina și trupa Vunk.

Regata de anul acesta își va desfășura ceremonia de închidere sâmbătă, iar pe scena din piața Ovidiu se vor afla Ligia Hojda și Loredana, alături de Vega Band. Seara de sâmbătă, 10 septembrie, se va termina un foc impresionant de artificii.

Navele vor pleca din port abia duminică, începând cu ora 16, urmând să încheie Regata Marilor Veliere cu o paradă de-a lungul coastei orașului Constanța.

Discuții

comments