DISTRIBUIȚI

Tot mai multă lume are același semn de întrebare. Cine se ascunde în spatele măștilor pictate pe fețele menbrilor trupei Carla’s Dreams.

În presă au apărut o mulțime de speculații cu privire la cine ar putea fi personajul principal al acestei trupe care se află în topurile radiourilor în ultimele luni.

Însă curtiozitatea i-a făcut pe mulți dintre fanii trupei să apeleze la organele abilitate. Pentru a se clarifica situația, reprezentanții Ministerului Afacerilor de Interne au ținut să transmită un mesaj pe Facebook prin care îi asigură pe cei curioși că membrii trupei au fost verificați atunci când au intrat în România, însă nu li se poate divulga identitatea din simplu motiv că acetse date sunt confidențiale.

„Am fost întrebați dacă putem să confirmăm identitatea membrilor trupei Carla’s Dreams din fotografiile recent apărute în spațiul virtual.

Vă spunem că informațiile referitoare la o persoană (nume, imagine, adresă, informații bancare, informații medicale etc.) sunt date cu caracter personal iar în România legea protejează dreptul la viaţa intimă, familială şi privată a tuturor persoanelor.

Totodată, vă asigurăm că membrii trupei Carla’s Dreams au intrat în România pe baza unor documente valabile…deci au identitate.

Cu identitatea cunoscută perfect sau imperfect …bucurați-vă de muzica lor!”, au transmis reprezentanții MAI printr-un mesaj publicat pe o rețea de socializare.

mai

Discuții

comments