DISTRIBUIȚI

Asociaţia Naţională a Scafandrilor Profesionişti şi Salvamarilor din România a fost reprezentată la categoria Masters a Campionatul Mondial al Salvamarilor 2016 – WORLD CHAMPIONSHIPS LIFESAVING MASTERS 2016, Life Saving 2016, de Gabriel Culea, şeful salvamarilor din Mamaia, şi Victor Fedul.

Cei doi au luat o scurtă pauză de la salvarea vieţilor pe litoralul românesc şi au participat la Campionatul Mondial, ce s-a desfăşurat, zilele trecute, în Olanda.

S-au întrecut în total 3.500 de sportivi din toată lumea.

Cei doi salvatori constănţeni, Gabriel Culea şi Victor Fedul, au reuşit un frumos loc 3, la caiac, iar Victor Fedul a obţinut locul 2 la proba de alergare.

„Cu tot cu echipele naționale și echipele de juniori s-au strâns în jur de 3.500 de sportivi din toată lumea. Din Constanța, din partea Asociației am concurat în diferite probe de caiac, de alergare. La proba de caiac am obținut locul 3, iar Fedul Victor a obținut locul 2 la proba de alergare. Sperăm să întrunim o echipă mai mare, mai numeroasă și să reușim să facem rezultate cât mai bune”, ne-a declarat Gabriel Culea, şeful salvamarilor din Mamaia, şi Victor Fedul.

Pentru că sezonul la malul mării nu s-a încheiat, salvamarii, alături de Gabriel Culea şi Victor Fedul, şi-au reluat de astăzi locurile în foişoarele din Mamaia şi Constanţa, de unde vor veghea în continuare la siguranţa turiştilor.

Discuții

comments