DISTRIBUIȚI

Marele Premiu al Galei HOP – ”Ștefan Iordache” i-a fost acordat actorului Alexandru Voicu, de la secțiunea individual, abslolvent al UNATC.

Premiul pentru Cea Mai Bună Actiță a fost acordat Alinei Laura Rotaru, absolventă a UNATC.

Cel Mai Bun Actor la secțiunea individual a fost desemnat actorul Andrei Radu, absolvent al UNATC. El a primit alte două premii.

Premiul pentru Prestanță și Rostire Scenică i-a fost acordat actorului Ștefan Pavel, absolvent UNATC.

Câștigătorului Marelui Premiu – ”Ștefan Iordache”, Alexandru Voicu, i s-a acordat și un sejur la Vox Maris în Costinești. Același actor a câștigat și șansa de a fi unul din cei ”Zece pentru film” la Festivalul Internațional de Film Transilvania.

La secțiunea grup, Premiul ”Cornel Todea”, pentru cea mai bună trupă de actori, pentru spectacolul ”Plus minus Lorenzo”, cu un text de Daniel Chirilă, după ”Romeo și Julieta” de William Shakespeare a fost câștigat de actorii: Daniel Chirilă, Loredana Cosovanu, absolvenți UNATC și Tiberiu Enache, absolvent al Universității de Arte Iași.

Premiu special al Juriului ”Sică Alexandrescu” a fost acordat actriței Raluca Marina Radu, absolventă a Universității Babeș Bolyai din Cluj.

Juriul a fost format din: Dorina Chiriac, actriță, Andrei și Andreea Grosu, regizori, Ofelia Popii, actriță și Victor Rebengiuc.

Pe durata celor 4 zile de concurs, reprezentațiile au putut fi urmărite pe internet – și votate de public – la adresa galahop.ro. Radio România este partener de tradiţie al acestui eveniment, organizat de Uniunea Teatrală din România.

Discuții

comments