DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Ilfov au reținut două persoane pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, după ce ar fi vândut servicii turistice care nu ar fi fost onorate. Prejudiciul cauzat este de aproape 50.000 de euro, transmite Poliția Română.

Astfel, la data de 21 septembrie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu au reținut un bărbat, de 29 de ani, administrator al unei societăți comerciale, din orașul Popești-Leordeni, având ca obiect de activitate vânzarea de servicii turistice, și o angajată, de 39 de ani.

În fapt, în perioada februarie-mai, cei doi ar fi încheiat 26 de contracte pentru pachete turistice în străinătate, în special în Bulgaria și Italia, contracte care nu ar fi fost onorate.

Victimele ar fi primit contractele și voucherele, în general, prin e-mail, plata fiind efectuată prin transfer bancar. Prejudiciul cauzat persoanelor vătămate este de aproape 50.000 de euro.

Victimele au înțeles că au fost înșelate în momentul în care au ajuns la hotelul unde urmau să se cazeze sau când au contactat telefonic unitățile hoteliere, unde ar fi trebuit să-și petreacă vacanța, conform contractului încheiat.

Discuții

comments