DISTRIBUIȚI

Cântărețul și actorul Tudor Chirilă spune că îi datorează lui Ioan Gyuri Pascu lansarea în muzică, acesta fiind primul producător care a crezut în formația Vama Veche și s-a încumetat să finanțeze primul disc al trupei.

„Lui Gyuri îi datorez lansarea în muzică. A fost primul producător care a crezut în muzica Vama Veche și s-a încumetat să finanțeze primul nostru disc — ‘Nu am chef azi’ „, a scris, pe Facebook, Tudor Chirilă, fostul solist al formației Vama Veche și fondatorul trupei Vama.

În opinia lui Tudor Chirilă, apropiații lui Ioan Gyuri Pascu au fost cei mai câștigați, pentru că s-au aflat ”în raza de acțiune a sensibilității artistului”.

„Cred că bunul simț, modestia exagerată și un anumit tip de frământare interioară specifică oamenilor cu suflet mare au frânat o carieră care ar fi meritat mult mai mult. Cei apropiați însă (printre care, din nefericire, nu mă aflu) au fost cei mai câștigați pentru că s-au aflat în raza de acțiune a sensibilității lui. Dumnezeu să te odihnească, Gyuri”, a afirmat Tudor Chirilă.

Ioan Gyuri Pascu a murit luni, la vârsta de 55 de ani.

Discuții

comments