DISTRIBUIȚI

Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus, organizat de Radio România, îşi aşteaptă şi sâmbătă vizitatorii în pavilionul central al Complexului Expoziţional Romexpo din Bucureşti. Vineri s-au acordat premiile PEN Club România pentru cele mai bune cărţi din 2015.

Doi autori împart această distincţie: Bogdan Ghiu, pentru volumul de eseuri „Trebuie tradus totul” şi Cristian Teodorescu pentru romanul „Şoseaua Virtuţii.

Dintre multiplele evenimente desfăşurate ieri, amintim lansarea scenariului şi a CD-ului filmului „Bacalaureat”, în prezenţa regizorului Cristian Mungiu, care consideră că Târgul Gaudeamus a devenit o tradiţie.

Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de Învăţătură se va încheia duminică, atunci când vor fi decernate şi trofeele celei de-a 23-a ediţii.

Ediţia cu numărul 23 a Târgului Internaţional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură are loc în perioada 16 – 20 noiembrie în Pavilionul Central Romexpo.

Târgul Internaţional GAUDEAMUS este organizat de Radio România, singurul post de radio din lume care a iniţiat şi dezvoltă un program de o asemenea anvergură, pentru susţinerea culturii scrise.

Invitatul de onoare al ediţiei 2016 este China, prezentă la târg cu un stand reprezentativ pentru literatura chineză contemporană şi cu un program dens de evenimente, dedicate profesioniştilor de pe piaţa cărţii şi publicului.

Cel mai longeviv şi mai dinamic târg de carte din România revine în acest an cu o ofertă de neegalat, respectând tradiţia celor peste 20 de ani de existenţă în care am rămas fideli publicului nostru.

Discuții

comments