DISTRIBUIȚI

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din pricina ceții dense, traficul rutier pe autostrada A2 București – Constanța se desfășoară îngreunat, între kilometrii 12 și 50, vizibilitatea este redusă – pe alocuri – sub 50 de metri.

În afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice:

– nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă!
– în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până în jurul orei 20:30, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul de mers către Constanţa, între kilometrii 57+050 şi 57+900 de metri (tronsonul Fundulea – Lehliu-Gară), se vor executa lucrări de frezare şi asfaltare pe prima bandă, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua. De asemenea, între kilometrii 26 şi 24+800 de metri (tronsonul Cernica – Fundulea), pe sensul de mers către Bucureşti, se montează parazăpezi în afara carosabilului. Circulaţia nu este afectată, deoarece autocamioanele care transportă plasele şi panourile sunt oprite pe banda de urgenţă.

Amintim că, în perioada 16 – 21 noiembrie 2016, în intervalul orar 07:00 – 17:00, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța se vor executa lucrări de reparaţii (colmatare a fisurilor şi crăpăturilor) pe sensul de mers Constanţa – Bucureşti, pe tronsonul kilometric 181 – 197.

Discuții

comments