DISTRIBUIȚI

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe DN1 Buşteni – Azuga se desfășoară la această oră în condiții de iarnă pe raza județului Prahova.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să nu se deplaseze pe această arteră rutieră dacă nu au autovehiculele echipate corespunzător, să ruleze cu viteză redusă, adaptată la condițiile de drum și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri.

Se acționează pentru îndepărtarea zăpezii de pe suprafața carosabilă.

Ninge și în Brașov

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă pe DN1 Braşov – Ploieşti. Din această cauză, vizibilitatea este scăzută sub 50 de metri și pe alocuri, sub 30 de metri. În aceleaşi condiţii se circulă şi pe DN1A Cheia – Săcele.

Recomandăm conducătorilor să adapteze viteza în funcţie de starea carosabilului, să mărească distanţa în mers între autovehicule, să nu bruscheze comenzile şi să folosească luminile de întâlnire inclusiv pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili în trafic. Pe drumurile pe care există zăpadă, gheaţă sau polei, amintim că anvelopele de iarnă sunt obligatorii.

Discuții

comments