DISTRIBUIȚI

Selena Gomez a devenit celebritatea cea mai urmărită pe Instagram, depășind-o pe Taylor Swift, cele două cântărețe pop dominând site-ul acestei rețele sociale în 2016, informează Reuters, citată de Agerpres.

Din clasamentul anual difuzat la 1 decembrie de Instagram reiese că Selena Gomez a fost celebritatea cea mai urmărită în 2016, cu 103 milioane de fani, în timp ce Swift se situează pe locul al doilea, cu 93,9 milioane de followeri.

Ariana Grande și Beyonce s-au clasat pe locurile al treilea și al patrulea, cu 89,6 milioane, respectiv, 88,9 milioane de followeri, în timp ce vedeta de reality-show Kim Kardashian se situează pe locul cinci cu 88,2 milioane.

Toate cele cinci vedete americane au avut și anul trecut cele mai urmărite conturi pe Instagram, dar în 2016 ordinea s-a schimbat, Kardashian coborând de pe locul al doilea.

Selena Gomez, în vârstă de 24 de ani, are și cele mai multe like-uri la fotografiile și clipurile postate și a fost artista cea mai menționată pe rețeaua de social media.

Discuții

comments