DISTRIBUIȚI

Telefonul tău mobil poate face mai multe lucruri ai putea crede la prima vedere. Descoperă mai jos câteva funcții ale telefonului despre care nu știai, dar care pot fi utile la momentul potrivit:

1. Poți transforma telefonul mobil în dispozitiv de ascultare
Telefonul tău poate fi transformat cu ușurință într-un dispozitiv de ascultare sau în baby monitor. Tot ce trebuie să faci este să setezi ca apelurile de intrare să fie răspunse automat, lasă telefonul unde ai nevoie și sună oricând dorești să auzi ce se întâmplă în locul respectiv.

2. Cum poți bloca telefonul mobil pentru totdeauna

Această funcție este foarte utilă în cazul în care ți-a fost furat telefonul. Orice telefon mobil are un cod de serie, denumit și IMEI, format din 15 cifre. Dacă vrei ca dispozitivul să fie blocat, sună la operatorul de telefonie mobilă, indică acest cod și solicită ca mobilul să fie blocat pentru totdeauna.

3. Microscop
Pare incredibil, însă cu ajutorul unei mici lentile, pe care o poți găsi, de exemplu, într-un arătător cu laser, telefonul tău mobil va putea face poze foarte detaliate.

4. Poți face fotografii subacvatice cu orice telefon mobil

La prima vedere poate părea ciudat, însă chiar poți face fotografii subacvatice cu orice telefon mobil, chiar dacă nu este rezistent la apă. Secretul este să folosești o pungă de plastic sigilabilă, pe care o poți ermetiza suplimentar folosind scotch.

5. Face-control

Funcția Face-control poate fi mai utilă decât orice protecție de parolă, iar multe dintre telefoanele cu sistem de operare Android au această funcție. Pentru a activa recunoașterea deținătorului telefonului după trăsăturile feței intră la Setări/ Setare/ Blocare și alege funcția respectivă.

6. Cum să prelungești viața telefonului tău mobil
Cu timpul, orificiile pentru încărcător și căști se murdăresc, iar puțini știu că aceasta este principala cauză a defectării telefoanelor. Pentru a evita această situație, curăță telefonul cu ajutorul unei seringi pline cu aer. Apropie acul seringii de orificiul pe care vrei să îl cureți și scoate aerul din seringă. Praful nu va rezista sub acțiunea acestui jet, iar telefonul tău va fi curat.

Discuții

comments