DISTRIBUIȚI

Apple se pregătește de lansarea unui update major al sistemului de operare.

Luna aceasta Apple va lansa noua versiune iOS 10.3, iar aceasta va fi una majoră, susțin experții yoda.ro. În primul rând, Apple va rezolva problema întâmpinată de mulți utilizatori de iOS 10.1 sau iOS 10.2 cunoscută sub numele de „bug-ul 30%” – telefonul „sare“ de la 30% baterie la 1% și apoi se închide.

Testarea iOS 10.3 va începe pe 10 ianuarie. Iar lansarea se va concentra în jurul unei noi funcții numite „Theatre Mode”, scrie Forbes. Acest mod va fi adăugat în Control Center pe iPhone-uri și iPad-uri și va avea formă de popocorn.

Momentan nu sunt cunoscute foarte multe detalii despre cum va funcționa – numele sugerează că va fi legat de video playback, posibil un mod de vizionare optimizat. Există și posibilitatea ca acest mod să fie un mod a scădea luminozitatea ecranului și de a opri sunetele și notificările de pe telefon pentru a nu deranja alte persoane la cinematograf.

iOS 10.3 va fi cel de-al 8-lea update al sistemului de operare de la lansarea iOS 10 din urmă cu câteva luni. Este cea mai rapidă rată de lansare a oricărei generații de iOS.

Discuții

comments