DISTRIBUIȚI

Autorităţile din cadrul Ministerului Transporturilor şi CNAIR anunţă că Autostrada A2 ar putea fi redată din nou circulaţiei abia în această seară, în jurul orei 24:00.

Autostrada Soarelui este închisă încă de ieri, în urma ninsorilor viscolite care au afectat o mare parte din jumătatea de est a ţării. Procesul de deszăpezire pe autostradă se desfăşoară îngreunat, fapt care astăzi l-a determinat pe premierul Sorin Grindeanu să ceară demiterea şefului CNAIR, Cătălin Homor.

Reprezentanţii companiei naţionale de infratructură rutieră spun că, în această după-amiază, încă se lucrează pentru degajarea zăpezii de pe tronsonul Lehliu – Cernavodă al autostrăzii, iar procesul de deszăpezire ar urma să fie complet în jurul orei 23:00, când probabil va fi ridicată şi restricţia de trafic.

Până atunci însă, ruta recomandată pentru călătoria Bucureşti-Constanţa sau invers este București – DN2 – Urziceni – DN2A – Slobozia – Giurgeni – Hârșova – Constanța. Potrivit Centrului InfoTrafic, circulaţie pe Autostrada A4 Bucureşti – Ovidiu – Agigea rămâne închisă pe o durată încă nedeterminată.

Discuții

comments