DISTRIBUIȚI

Avocatul Cătălin Dancu a declarat, astăzi, la Poliția Capitalei, că din datele pe care le au până în acest moment rezultă că focul ar fi fost pus.

„Am explicat din poziția administratorului cum au decurs evenimentele din seara respectivă. S-au lămurit și procurorii cu privire la măsurile de protecție și de evacuare a persoanelor din club. Datele noastre la acest moment, din martorii existenți, confirmă faptul că incendiul a fost pus. Urmează să observăm și să verifice și procurorii persoanele din zona fostei săli fitness a clubului. Până la ora 3:00 dimineața nu existau niciun fel de date. Au fost identificate persoane necunoscute clubului care se aflau în această zonă”, a susținut avocatul patronilor clubului Bamboo.

Atunci când a fost întrebat dacă există înregistrări ale camerelor de supraveghere care să confirme acuzaţiile, avocatul a răspuns: „Asta se cere acum de către procurori. Am dat niște date și informaţii faţă de persoane pe care noi le considerăm ca şi echipă de lucru străine clubului. Era un alt eveniment în ballroom-ul alăturat clubului, fosta sală de fitness. Toate datele duc în acea direcţie pentru izbucnirea incendiului”, notează news.ro.

Tot el a mai adăugat că angajaţii erau instruiţi pentru acţiunea în caz de incendiu.

Procurorii au fost, astăzi, la clubul Bamboo, însă nu pot intra pentru că incendiul nu a fost încă declarat lichidat. Anchetatorii au declarat că, din datele de până acum, nu există indicii ca incendiul să fi fost declanşat de o mână criminală.

De asemenea, procurorii precizează că este prematur de spus de unde a pornit incendiul, însă au precizat că până acum nu există niciun indiciu că ar fi vorba despre ”o mână criminală”.

Discuții

comments