DISTRIBUIȚI

A fost o seară a aplauzelor și a lacrimilor de fericire la Teatrul de Stat din Constanța. Premiera comediei „Bătrâna și Hoțul“ i-a adunat pe iubitorii de teatru aproape de actorii Ileana Ploscaru și Dan Cojocaru. Cei doi au jucat memorabil. Prin fiecare replică au transmis publicului, într-un mod unic, bucuria imensă pe care o poartă lumii teatrului.

Piesa regizată de Iulian Enache, presărată cu mult umor, dar și schimbări de situație a ajuns, repede, la inimile spectatorilor. Au răsunat hohotele de râs, dar și aplauzele.

La final, cei prezenți în sală s-au ridicat în picioare și i-au cântat „La mulți ani” actriței Ileana Ploscaru. Dumneaei va împlini, peste doar câteva zile, vârsta de 86 de ani. Mai bine de 65 de ani i-a dedicat teatrului, acest loc în care s-a simțit și se va simți, mereu, fericită. Ileana Ploscaru a primit titlul de cetățean de onoare al Constanței, dar ceremonia de înmânare a acestei distincții din partea municipalității va fi reprogramată.

În ropotele de aplauze, actrița a plâns de fericire. A mulțumit publicului și colegilor pentru sprijinul lor. De fapt, în ochii ei s-a văzut toată recunoștința pe care le-o poartă. A recunoscut că abia așteaptă următoarea provocare, următorul mare rol.

Reporter: Silvia PASCALE

Discuții

comments