DISTRIBUIȚI

Alexandra Stoleru, în vârstă de 21 de ani, este tânăra rănită cel mai grav în urma incendiului devastator de la Bamboo, acolo unde era angajată.

În vârstă de 21 de ani, Alexandra s-a născut la Constanța, apoi s-a mutat cu familia la Focșani, unde tătăl ei este angajat al unei unități militare. La 18 ani a ales să plece în București să studieze Științele Politice.

Fata era angajată în clubul Bamboo, iar în noaptea incendiului se afla la serviciu. A ajuns la spital în stare gravă, după ce, spun martorii, a părăsit ultima incinta cuprinsă de flăcări. A vrut să se asigure că toți clienții au fost evacuați în siguranță.

Acum, tânăra este în stare stabilă şi beneficiază de supraveghere specială din partea cadrelor medicale.
alexandra_2
Despre Alexandra a scris pe pagina sa personală de Facebook cantautorul Florin Chilian, care o consideră o eroină.

„Alexandra nu se afla în Bamboo la băutură, droguri, sex sau la ce au mai socotit de cuviinţă minţi bolnave să sublinieze în legătură cu acest incendiu. Alexandra nu era la distracţie în clubul Bamboo. Alexandra Stoleru era la serviciu, era la muncă. Ea s-a întors o dată şi încă o dată în mijlocul flăcărilor pentru a-şi face datoria şi pentru a se asigura că nu a rămas nimeni în urmă. Alexandra, o fată, a vrut să se asigure că nimeni dintre ai ei nu dispare în flăcările pornite de nicăieri parcă. Nu, nu sunt un obişnuit al locului. Am mers extrem de rar acolo dar ştiu că se simt ca o familie cei ce lucrează acolo şi mai ştiu că cei ce trec pragul în nopţile Bamboo petrecute în club sunt imediat adoptaţi de personalul care este acolo şi pentru a avea ce pune pe masă acasă la copii la familia lor mai mică de lângă care pleacă seara la familia mare, la familia Bamboo cu bunele şi relele ei că în orice familie. Domnule Preşedinte Klaus Werner Iohannis, eu în locul dumneavoastră să fi fost, aş fi mers la spital la Alexandra şi i-aş fi dat o medalie de merit Alexandrei.

Doamnă Primar General Gabriela Vranceanu Firea, eu în locul dumneavoastră să fi fost, aş fi mers la spital la Alexandra şi i-aş fi dat o medalie de merit Alexandrei şi asta chiar dacă Alexandra nu este din Bucureşti ci, ca şi dumneavoastră a venit aici pentru o viaţă mai bună. Alexandra este din Constanța. Doamna Ministru de Interne, eu în locul dumneavoastră să fi fost, aş fi mers la spital la Alexandra şi i-aş fi dat o medalie de merit Alexandrei.

Domnule Liviu Dragnea, eu în locul dumneavoastră să fi fost, aş fi mers la spital la Alexandra şi i-aş fi dat o medalie de merit Alexandrei.

Domnule Sorin Grindeanu Prim Ministru al Guvernului României, eu în locul dumneavoastră să fi fost, aş fi mers la spital la Alexandra şi i-aş fi dat o medalie de merit Alexandrei. Alexandra Stoleru a salvat vieţi chiar dacă a încercat să facă asta cu preţul propriei vieţi. Alexandra este încă pe un pat de spital în urma intoxicaţiei cu fum”, a scris pe pagina de Facebook Florin Chilian.

Discuții

comments