DISTRIBUIȚI

Șeful Statului Major al Forțelor Navale (SMFN), viceamiral dr. Alexandru Mârșu, se va întâlni, săptămâna aceasta, cu Șefului Comandamentului Maritim Aliat MARCOM, viceamiralul Clive C.C. Johnstone. Întrevederea va avea loc joi, la sediul SMFN din București.

Potrivit unui comunicat oficial, cei doi vor discuta despre exercițiile multinaționale planificate și organizate de Forțele Navale Române (FNR) anul acesta, precum și aspecte ale participării navelor militare românești la exerciții organizate de NATO, în perioada următoare.

De asemenea, vineri, 3 februarie, cei doi înalți oficiali militari vor face o vizită în Garnizoana Constanța cu ocazia ceremoniei militare de deschidere a exercițiului multinațional Sea Shield 17, planificată a se desfășura în clădirea Terminalului de pasageri din Portul Constanța.

La finalul ceremoniei este programată o sesiune de declarații de presă ce vor fi susținute de viceamiralul Clive C.C. Johnstone și viceamiralul dr. Alexandru Mârșu, având ca temă temă prezența navelor NATO în Marea Neagră la exercițiile organizate de Forțele Navale Române.

Discuții

comments