DISTRIBUIȚI

Fostul baschetbalist american Dennis Rodman, cvintuplu campion al NBA, a fost condamnat la 30 de ore de muncă în folosul comunității, luni, pentru că a provocat un accident rutier după ce a pătruns pe contrasens, pe breteaua unei autostrăzi, fără să posede permis de conducere, informează AFP.

Extravagantul Rodman, fostă vedetă a NBA în cadrul echipei Chicago Bulls din perioada legendarului Michael Jordan, se afla la volanul vehiculului său 4×4, pe 20 iulie, la primele ore ale dimineții, în momentul în care s-a angajat pe breteaua de acces a autostrăzii nr.5, la Santa Ana (California), însă pe contrasens.

După ce a constrâns șoferul unui BMW să lovească parapetul lateral pentru a evita o coliziune, fostul star al baschetului, astăzi în vârstă de 55 ani, a fugit de la locul incidentului, înainte de sosirea poliției.

El absentat luni de la pronunțarea pedepsei sale de către tribunalul Comitatului Orange, care l-a condamnat la 30 de ore de muncă în folosul comunității, pe care le va efectua într-un spital, conform avocaților săi, fostul baschetbalist fiind totodată sub supraveghere în următorii trei ani.

Rodman, supranumit „Viermele”, cunoscut în cursul celor 14 ani de carieră pentru cele cinci titluri de campion al NBA, cucerite cu Detroit Pistons și Chicago Bulls, dar și pentru multiplele sale tatuaje, piercing-urile și părul vopsit, este astăzi promotorul unor site-uuri de jocuri și a unei mărci de vodcă.

Fostul baschetbalist s-a făcut remarcat, totodată, prin cele trei întâlniri, extrem de mediatizate, cu liderul nord-coreean Kim Jong-Un, în 2013 și 2014, precum și prin susținerea lui Donald Trump la recentele alegeri prezidențiale din SUA.

Discuții

comments