DISTRIBUIȚI

Târgul de Turism al României este locul ideal de prezentare a celor mai interesante oferte şi atracţii turistice din toată ţara.

Vama Veche este în premieră promovată la acest târg.

George Stoianov, reprezentantul unui operator turistic din Vamă vorbeşte despre conceptul de „Adult Only”.

„Majoritatea acceptă turiști cu copii și cu copii mici. Există partea cealaltă care ar vrea să „nu fie deranjată dimineața de zgomotul copiilor”, atunci am optat pentru varianta de Adult Only, asta înseamnă că trebuie să ai peste 18 ani ca să poți să te cazezi acolo. Lumea oreferă varianta aceasta pentru că este într-un fel mult mai multă liniște, nu mai sar copiii în piscină, nu mai este gălăgie dimineața, noi suntem singurii din Vama Veche care avem așa ceva”, a declarat un operator turistic din Vamă.

Pentru a duce spiritul din Vama Veche la Târgul de Turism al României, reprezentanţii hotelierilor i-au întâmpinat pe vizitatori cu cocktailuri personalizate.

„Denumirile sunt puse după numele băuturilor din Vama Veche, ca de exemplu, Yuba, Amphora, Expirat, Acolo, sunt câteva cluburi din Vamă care țin steagul sus, ca sa zic așa, și suntem aici să facem ceva și pentru Vama Veche, pentru că până acum nu s-a făcut nimic și este pentru prima dată când Vama Veche este prezentă la un târg de turism” a mai precizat operatotul turistic.

Locurile de cazare pentru vacanţa de 1 Mai la hotelul din Vama Veche, destinat doar adulţilor, s-au epuizat şi sunt rezervări şi pentru iulie şi august.

Preţurile încep de la 1.000 de lei pentru 5 zile si ajung la 1.600 de lei în plin sezon.

Discuții

comments