DISTRIBUIȚI

Noi curse aeriene vor fi introduse, începând din aprilie 2017, cu plecare de pe aeroportul „Mihail Kogălniceanu” din Constanţa, atât interne, către Cluj, Timişoara, Iaşi şi Oradea, cât şi internaţionale, către Roma, Paris, Milano, Stuttgart, Bratislava sau Varşovia.

Acestea se adaugă zborurilor charter deja existente către Tel Aviv, urmând a fi introduse chartere şi spre Beirut şi Bruxelles.

Astfel, noile zboruri introduse în aprilie 2017, cu plecare de pe Aeroportul Constanţa ,vor fi spre Cluj, Timişoara (două zboruri/ săptămână), Iaşi, Oradea (un zbor/ săptămână), Roma, Paris, Milano, Stuttgart şi Bratislava sau Varşovia. De asemenea, vor fi menţinute, pe perioada verii, cele trei zboruri charter pe săptămână între Constanţa şi Tel Aviv şi vor fi introduse chartere spre Beirut şi Bruxelles. 

„Preţurile încep de la 90 de lei, pe interne, un număr suficient de locuri, tariful include pe lângă transportul între Constanţa şi aceste rute un snack, care va fi un sandviş, băuturi răcoritoare, oferite gratuit, şi un bagaj până la 32 de kilograme care va putea fi înregistra gratuit”, a declarat directorul comercial al Blue Air, Tudor Constantinescu. 

O aeronavă Blue Air va fi poziţionată, de la începutul primăverii, pe aeroportul de la Mihail Kogălniceanu, urmând să efectueze atât curse interne, cât şi curse externe. 

„Vom avea un avion care va fi bazat aici, vom avea o bază tehnică, bază cu personal navigant şi sperăm că acest prim pas pe care îl vom face, din primăvara anului viitor, să conducă şi la o creştere a numărului de curse, care implicit va duce şi la o creştere a numărului de persoane din cadrul Blue Air care vor fi detaşate să lucreze aici”, a afirmat directorul Blue Air, Gheorghe Răcaru, precizând că speră ca astfel ar trebui să crească şi numărul turiştilor străini, care ar trebui să vină să descopere România.

Discuții

comments