DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 25  februarie, 2017, începând cu ora 10, la Hotel Ibis, Constanța va avea loc prima Adunare a Țăranilor Dobrogeni din noul an.

Evenimentul își propune să reunească gospodarii, producătorii de pe platforma online Țăranii Dobrogeni, care însumează peste 50.000 membri, atât producători cât și cumpărători, iubitori ai tradițiilor românești, dobrogene, susținători ai unui stil de viață sănătos, orășeni ce doresc să consume hrană ca la țară, țărani în adevăratul sens al cuvântului, cinstiți și curați, care doresc sa și promoveze munca și bucatele.

Se va discuta evoluția comunității online Țăranii Dobrogeni, de la forma virtuală la cea reală, constituirea acesteia în Asociația Țăranii Dobrogeni, se va prezenta viziunea funcționării Asociației Țăranii Dobrogeni și calendarul de activităti/evenimente dedicate gospodarilor/producătorilor și nu numai.

Cum Asociația Țăranii Dobrogeni a devenit membră a Asociației Inomar Cluster, alături de care aceasta pășește spre excelență în domeniul specific, beneficiază de expertiză, specialiștii în agricultură, finanțări naționale, europene, certificări prodese agricole/tradiționale venind prin intermediul Inomar Cluster.

Alături de echipa Asociației Țăranii Dobrogeni, președintele Ioana Moroșanu, Laura Stroe, Claudiu Moroșanu, Ciprian Stroe,  Iurgen Abibula vor fi prezenți  președintele Asociației Inomar Cluster, Stănică Enache, Ciprian Morcan, consultant AgroTransilvania Cluster și Felix Arion, general manager AgroTransilvania Cluster.

În acest sens, din dorinţa de a asigura dezvoltarea durabilă a judeţului, a Dobrogei în general, a mediului rural în special, Asociația Țăranii Dobrogeni consideră această întâlnire ca fiind mai mult decât necesară pentru susţinerea revitalizării sectorului agricol. Prin această întâlnire și cu ajutorul celor doi reprezentanți ai AgroTransilvania Cluster se vine în sprijinul dezvoltării mediului rural, cu scopul declarat de a susţine creşterea  vizibilității și competitivităţii asociaţiei Asociația Țăranii Dobrogeni, precum şi a fiecărui membru în parte, atât pe piaţa naţională, dar şi internaţională.

Gospodarii și producătorii Țăranii Dobrogeni vor putea adera în Asociația Țăranii Dobrogeni și vor beneficia de informaţiile şi oportunităţile din domeniu, fiindu-le facilitate soluții pertinente în domeniu, și legislative de către specialiștii invitați. La eveniment sunt așteptați producători mici și mari, gospodari din județul Constanța.

Discuții

comments