DISTRIBUIȚI

Pe 26 februarie, ora 20:00, Doors Club vă dă întâlnire cu SPEAK FLOYD – prima și unica trupă tribute-band Pink Floyd din România. 
Formatia Speak Floyd s-a înfiinţat în ianuarie 2010, la Cluj, având în componenţă muzicieni cu experienţă și care, din pasiune pentru muzica formatiei Pink Floyd, au pus la cale un proiect ce s-a dovedit a fi de mare inspirație și succes în rândul ascultătorilor de muzică de calitate din România.

După 30-35 de ani, muzica celor de la Pink Floyd este în continuare savurată de un public numeros, ceea ce a făcut ca toate concertele tribute-bandului Speak Floyd să se desfăşoare până acum cu casa închisă. Speak Floyd a concertat în multe orașe din țară, dar și în străinătate.

Componența grupului Speak Floyd este următoarea: David Bryan – voce; Sandy Deac – clape, voce, acoustic & electric guitars, lap steel guitar; Kovacs „Kovi” Laszlo – electric & acoustic guitars; Răzvan „Vava” Rotis – tobe şi percuţie; Kolumban Zoli – bas; Edi Raita – clape; Lazăr Rudy – saxofon.

Prețul unui bilet este 55 de lei. Biletele s-au pus în vânzare la sediul clubului. Info și rezervări la telefon 0763 66 16 22.

Discuții

comments