DISTRIBUIȚI

Rotaract Club Constanța vă invită la petrecerea „El Amor”, pe data de 24 februarie, la ora 21:00, în El Comandante!

„Te invităm să participi la acest eveniment donând o carte și bucurându-te de nelipsitele surprize si activitați ale serii! Donația ta va fi apreciată și, de asemenea, integrată în evenimentul cu scop caritabil „Jos textila, întoarce fila”!

Accesul în cadrul evenimentului se va face pe baza donației minime de 30 de lei. În cazul în care dorești să donezi o carte (de orice fel), donația minimă va fi de numai 10 lei.

Evenimentul cu scop caritabil este susținut de Clubul Rotaract Constanța, a cărui echipă te va întâmpina cu nerăbdare să sărbătorești şi să marchezi acest eveniment într-un mod cât mai plăcut!

Donează o carte și susține o cauză caritabilă, nu uita să aduci cu tine și buna dispoziție, împreună cu dorința de a te distra. Lasă-te în voia petrecerii pe tonurile vibrante ale truperlor Rustin Dust și Sidra și croiește-ți propria poveste printre paginile evenimentului nostru!”, spun organizatorii.

Te așteptăm cu mare drag să ne arăți cât de mult iubești în seara de Dragobete, alături de echipa noastră!, ne mai îndeamnă organizatorii.

Discuții

comments