DISTRIBUIȚI

Academia de la Hollywood a început deja instalarea covorului roșu pe care vor defila duminică unele dintre cele mai mari celebrități din lume și care va fi prevăzut cu această ocazie cu o copertină specială pentru a opri ploaia, care se așteaptă să cadă cu prilejul celei de-a 89-a ediții a premiilor Oscar, relatează EFE, citată de Agerpres.
„Nu suntem îngrijorați, pur și simplu trebuie să fim pregătiți”, a declarat pentru EFE Joe Lewis, responsabil de o parte a organizării galei. „De mulți ani nu am mai recurs la această protecție, dar am luat acum decizia pentru a nu fi obligați să intervenim în ultimul moment”, a spus el.

Bulevardul Hollywood, unde se află Teatrul Dolby, are deja instalate îngrădirile de metal rezervate presei acreditate și au fost, de asemenea, afișate posterele cu chipul lui Jimmy Kimmel, maestrul de ceremonii ale galei, invitând telespectatorii să urmărească în direct ceremonia prin intermediul postului ABC.

Musicalul ‘La La Land’, al regizorului Damien Chazelle, pornește ca favorit cu 14 nominalizări, urmat de drama independentă ‘Moonlight’ și de filmul de scence-fiction ‘Arrival’, fiecare cu câte 8 nominalizări.

Sursa – AGERPRES

Discuții

comments