DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea au depistat, joi, în jurul orei 20.00, pe raza localităţii Sălcioara, în zona Lacului Razelm, pe cetățenii români M.M. şi D.I., în vârstă de 31 și 23 de ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Tulcea, care transportau cu un atelaj hipo 13 saci de rafie în care se afla o cantitate însemnată de peşte.

În urma controlului, în atelajul hipo, a fost găsită cantitatea de 361 kg peşte din speciile caras, şalău, biban, babuşcă, plătică şi crap, în stare proaspătă, pentru care persoanele respective nu au putut prezenta documente de provenienţă şi transport.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de peşte, care a fost predată spre valorificare unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte”.

Discuții

comments