DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, de la ora 17.00, din fața Casei de Cultură a Sindicatelor se dă startul unei noi ediții a evenimentului Constanța Pedalează.

„In fiecare sambata de la ora 17:00, este momentul in care toate bicicletele ies pe strada sa parcurga un traseu care promoveaza ciclismul, miscarea si socializarea.Evenimentul se vrea a fi o parada/plimbare de grup, nu are caracter de competitie,
Ceea ce vom aduce nou la acest eveniment este urmatorul lucru – cate sambete vor fi intr-o luna, atatea trasee diferite vor fi cu plecare de la Casa de Cultura.
Ne intalnim la Casa de Cultura, pt o plimbarica pe bicicleta – tura socializare. Timpul va fi frumos, cine doreste sa pedaleze impreuna cu noi, este binevenit. Va asteptam – cu mic, cu mare si in numar cat mai mare !!!
Viteza de deplasare va fi una pt toate categoriile de persoane.
Plecarea se face la ora 17:15 maximum!!!”, ne amintesc organizatorii.

Vă reamintim „regulamentul” pentru deplasarea în pluton:


1. NU DEPASIM conducatorul plutonului
2. Circulam DOAR PE PRIMA BANDA a drumului.
3. Incercam SA NU LASAM DISTANTE intre participanti, astfel pastrand plutonul compact.
4. Pastrati directia de mers (fara slalom-uri printre ceilalti participanti), iar daca este totusi nevoie asigurati-va ca partea spre care vreti sa schimbati, este libera;
5. La aparitia diferitelor obstacole pe traseu (gratare de scurgere, gropi, capace de canalizare etc) SEMNALIZATI partea pe care se afla.
6. Recomandam participantilor purtarea echipamentului specific pt biciclisti(lumini fata spate, casca).

Discuții

comments