DISTRIBUIȚI

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța a pregătit o surpriză reprezentantelor sexului frumos pentru data de 8 Martie. Intrarea va fi gratuită pentru toate doamnele și domnișoarele care vor să viziteze Delfinariul, Acvariul, Expoziția de Păsări, Microrezervația, Planetariul sau Observatorul Astronomic.

Cele două femele delfin, Chen-Chen și Ni-Ni vor fi încântate să ofere, în loc de mărțișor, una dintre reprezentațiile lor excepționale, promite directorul Delfinariului din Constanța.

„Fiindcă delfinițele sunt și ele fete, iar pe 8 Martie este și ziua lor, invităm doamnele și domnișoarele la Delfinariul din Constanța, unde intrarea va fi liberă, pentru a le vedea. Așa vor fi și ele mai fericite dacă vor vedea atât de multe doamne și domnișoare în jurul lor, iar publicul se va putea bucura de oferta noastră“, afirmă directorul CMSN Constanța, dr. Adrian Bîlbă, care va fi, miercuri dimineața, unul dintre invitații Adelinei Tocitu în emisiunea Bună dimineața!, de la Radio Constanța.

Discuții

comments