DISTRIBUIȚI

Târgul de Turism „VACANȚA” Constanța are loc între 10 – 12 martie 2017, la centrul comercial VIVO! și se adresează publicului larg, dornic să călătorească în țară și peste hotare, aflat în căutarea unor destinații turistice originale.

Evenimentul se lansează cu facilităţi care includ  tarife speciale de tip First Booking, Early Booking, conturate cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezenţa la un astfel de târg. În plus, firmele membre CCINA Constanţa  şi ANAT se vor bucura de tarife preferenţiale de participare.

La târg sunt invitaţi să participe agenţii de turism, tour-operatori, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, autorităţi publice, asociaţii de promovare turistică reprezentând destinaţiile turistice din România şi reprezentanţi ai unor Oficii de turism din străinătate care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice (turism montan, turism de tratament, de aventură, city break-uri), oferte pentru vacanţele verii 2017.

 

Discuții

comments