DISTRIBUIȚI

Cel mai cunoscut și îndrăgit actor din filmele de acțiune americane, Chuck Norris, împlinește 77 de ani. Poate cel mai cunoscut dintre celebrități, Chuck a fost subiectul multor glume de-a lungul timpului.

S-a transformat într-o legendă vie, datorită numeroaselor glume care se fac pe seama lui. Actorul ameican a fost protagonistul mai multor filme de acțiune, cum ar fi „Way of the Dragon”, unde a jucat alături de Bruce Lee, fiind unul din principalii actori ai anilor 1980.

Internauții au aflat că ziua de naștere a actorului este pe 10 Martie și că împlinește vârsta de 77 de ani. Și cum internetul este plin de oameni creativi, în cel mai scurt timp au născocit câteva glume despre aniversarea zilei de naștere a lui Chuck.

„Chuck Norris nu împlinește 77 de ani, împlinește cât vrea el”.

„Când e ziua lui Chuck Norris, în cinstea lui se plimbă o frapieră de șampanie cu focuri de artificii în toate barurile din Centrul Vechi. Inclusiv în cele închise de ISU.”

„De ziua lui Chuck Norris, trupa 3trei Sud Est își ia concediu. Dacă aude Chuck Norris melodia asta în ziua aniversării lui, următorul concert al băieților va fi cel de retragerere.”

Discuții

comments