DISTRIBUIȚI

Mâine seară, trupa Celelalte Cuvinte aniversează 35 de ani de activitate, cu un concert susținut la Doors Club, în Constanța!

Vino să retrăiești energia legendarei trupe și să cânți alături de ea „Iarba prin păr”, „Un sfârșit e un început”, „Armaghedon” și multe alte hituri pe care le îndrăgești.

Prețul unui bilet este 40 de lei. Biletele pot fi cumpărate de la sediul clubului. Pentru informații și rezervări puteți suna la: 0763 66 16 22.

Celelalte Cuvinte este o formație românească de muzică rock din Oradea, înființată în decembrie 1981, la Timișoara.
Deși, în general, Celelalte Cuvinte este considerată o trupă de heavy metal, de-a lungul vremii au fost abordate și genuri precum doom metal în albumul Armaghedon sau, ulterior, rock alternativ.

Celelalte Cuvinte este prima trupă din România care, după plecarea formației Phoenix din țară, a atras într-adevăr atenția publicului cunoscător de muzică elaborată.

În 2011 formația a susținut un turneu aniversar, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de activitate. Celelalte Cuvinte a cântat la București pe 8 decembrie 2011, în fața a peste 4.000 de spectatori veniți la Sala Palatului pentru un concert-eveniment de trei ore.

Trupa a concertat pro bono (gratuit) la ediția a 8-a a festivalul FânFest 2013, Roșia Montană în cadrul campaniei „Salvați Roșia Montană”.

Discuții

comments