DISTRIBUIȚI

Muzeul de Etnografie și Artă Populară din Tulcea organizează un concurs de lucrări de creaţie plastică şi decorativă şi de ouă încondeiate cu tema „Sărbătoarea Paștelui în ochii copiilor”.

Aflat la ediția a VII-a, concursul internațional a luat startul pe 6 martie.

Până mâine, 13 martie, se pot trimite întrebări cu privire la concurs, pe blogul Muzeului de Etnografie și Artă Populară Tulcea(MEAP) sau la adresa de e-mail meaptulcea@yahoo.com.

Ultima zi de înscriere în competiție și depunere a creațiilor la sediul MEAP sau la oficiul poștal este 1 mai. Rezultatele vor fi anunțate de 1 iunie –când vor fi decernate și premiile.

Juriul recomandă participanţilor să se inspire din tradiţiile pascale locale (de exemplu: Lăsata Secului, sărbătoarea Floriilor, Joia Mare, Învierea, Săptămâna Luminată, Înălţarea, Rusaliile) și din credințele populare (ex: Paparudele, Caloianul, Lăzărelul). Se acceptă şi butaforii cu tema tradiţională pascală în tehnici complexe. Există 6 secțiuni de concurs pe care le găsiți în Regulamnetul de concurs pe care îl puteți consulta accesând link-ul următor: https://meaptulcea.wordpress.com/2017/03/06/concurs-international-sarbatoarea-pastelui-in-ochii-copiilor-2017/.

Discuții

comments