DISTRIBUIȚI

Două ore de muzică live cu hituri din toate timpurile într-un spectacol memorabil oferit de Holograf la Constanța, pe 26 martie.

Pe ultima sută de metri până la concertul “Vedere de la Costinești”, care are loc la Sala Palatului pe 20 martie 2017, trupa Holograf s-a decis să ofere și publicului din țară acest spectacol în cadrul căruia cei cinci muzicieni au inclus hituri din diverse perioade de activitate, de la anii de început, când cântau “Singurătatea astronautului YX57”, până la cel mai recent hit, “Deschide-mi inima”, lansat în urmă cu doar câteva luni.

Astfel, după concertul din București, turneul va ajunge la Constanța, la Casa de Cultură a Sindicatelor, în data de 26 martie, ora 20:00.

Timp de două ore, publicul va retrăi, alături de Holograf, experiența unor vacanțe prelungite la mare, cu cântări la chitară și plete în vânt, cu declarații de dragoste la malul mării, dar și momentele rebele de rock masculin, ca în hitul “Știu cine sunt”. Toate etapele și influențele muzicii Holograf vor fi prezente în concertul “Vedere de la Costinești”, din care nu vor lipsi piesele cele mai iubite de fani, precum “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, “Umbre pe cer”, “Dincolo de nori”, “Cât de departe”, “Nu mai e timp” etc.

“Ne-am hotărat să facem acest spectacol pentru că pentru noi, Costineștiul înseamnă cumva un val de succes. Trebuia să arătăm bine și bineînțeles să cântăm bine. Aveam cam 100 de concerte pe vară doar în Costinești. Cântam atunci cam o oră în concert, în fiecare seară, până la 9 jumătate, pentru că apoi se închidea tot și trebuia să înceapă petrecerile pe plajă, unde se aduna tot Costineștiul. Atunci ne-am făcut mulți prieteni acolo, care pe vremea aceea erau și ei la început de carieră, iar astăzi sunt persoane publice cunoscute”, își amintesc cei cinci muzicieni de la Holograf.

Ținând mereu pasul cu schimbarea, muzica trupei Holograf rămane mereu în actualitate, publicul lor bucurându-se în aceeași măsură atât de melodiile de început, cât și de piese mai recente, precum “Deschide-mi inima”. De asemenea, în premieră pentru audiența de la Sala Palatului, în data de 20 martie va fi lansată o nouă piesă Holograf.

Biletele pentru spectacolele “Vedere de la Costinești” se găsesc pe iabilet.ro și pe startickets.ro.

Discuții

comments