DISTRIBUIȚI

Vara aceasta, la Ovidiu va avea loc prima ediţie a unui festival ovidian al artelor.

Ar urma să ruleze şi un film despre viaţa poetului Ovidius, care va fi oferit gratuit de cei din Sulmona – locul naşterii poetului – susţine primarul George Scupra.

El a mai anunţat că pe 3 aprilie se va afla la Sulmona, oraş cu care Ovidiu s-a înfrăţit de curând.

„Nu va fi un festival de muzică. Noi deja avem festivalul de muzică populară Elena Roizen. Va fi un festival dedicat artelor, dacă putem spune așa. Lucrăm încă la proiect. La această primă ediție, cu siguranță, vor participa și cei din Sulmona. Cert este că va fi prezentat un film pe care ni-l fac cadou cei din Sulmona și în care este prezentată viața poetului, exilul și așa mai departe. Printre altele, trebuie să fie neapărat și un festival de poezie“, afirmă edilul George Scupra.

Totodată primarul de la Ovidiu va propune Consiliului Local şi mutarea datei pentru manifestările Zilele oraşului.

Scupra ne-a zis că vrea ca acestea să nu se mai desfăşoare la sfârşitul lunii mai ci să aibă loc la finalul lunii iunie:

„Pentru că odată la patru ani sunt alegeri și pică în plină campanie electorală și pentru că nu ar fi corect ca pe bugetul local să îmi fac campanie, știți foarte bine că anul trecut am amânat ziua orașului Ovidiu pe care am organizat-o abia după alegeri“, a mai ținut să precizieze primaul George Scupra.

Discuții

comments