DISTRIBUIȚI

Jandarmeria Română sărbătoreşte 167 de ani de la înfiinţare. Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanţa organizează astăzi, o serie de activităţi, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române.

Startul se va da printr-un ceremonial, în care va fi intonat Imnul Național şi vor fi citite mesajele conducerii Ministerului de Interne.

Totodată vor fi avansaţi în grad jandarmii care au avut rezultate deosebite.

Tot astăzi, 600 de elevi din judeţ vor vizita Jandarmeria din Constanţa.

În cadrul Zilei Porţilor Deschise, jandarmii vor organiza o serie de exerciţii demonstrative de autoapărare, arte marţiale şi dresaj canin.

Oaspetii vor putea vizita şi atelierul de prezentare a tehnicii din dotare şi a autospecialelor de serviciu.

„Vor avea ocazia să urmărească un film de prezentare a instituției, să viziteze minimuzeul nostru – sala tradițiilor, unde vor vedea arme, uniforme vechi. Vor avea posibilitatea să urmărească exerciții de dresaj canin și exerciții demonstrative cu câinii noștri de serviciu, să urmărească exerciții demonstrative și de autoapărare ale colegilor noștri de la plutonul de acțiuni speciale, arte marțiale, inclusiv expoziția auto, unde vor urca în autospecialele noastre și expoziția de tehnică din dotarea Jandarmeriei“, a declarat pentru Radio Constanța, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean, Răzvan Ivan.

Discuții

comments