DISTRIBUIȚI

Centrul Cultural „Jean Constantin” nu va fi dat în folosință prea curând, sunt de părere autoritățile județene care speră să rezolve problemele de natură tehnică existente. Conform declarației vicepreședintelui Consiliului Județean Constanța (CJC), Claudiu Palaz, se caută o soluție tehnică de răcire a echipamentelor achiziționate fără a se ține cont de situația existentă.

„Ar fi trebuit de la început găsite două soluții. Una – trebuia, ceea ce facem noi acum, și anume să spargem acest plafon și să încercăm să tragem aer de afară pentru răcirea aparatelor, asta trebuia făcut odată cu proiectul și e vina proiectantului, cel care a propus acest lucru sau, dacă nu, trebuia achiziționată aparatură probabil cu tiraj forțat, din ce mi-au spus unii specialiști, care să aibă aerisire fără să tragă aer de afară“, a declarat astăzi Claudiu Palaz, într-o conferință de presă.

Palaz susține că există un dosar înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța referitor la acest proiect, cheltuielile suplimentare urmând să fie recuperate de CJC de la cei vinovați. Până atunci reprezentanții Consiliului speră ca în 30 de zile să rezolve toate problemele și să inaugureze Centrul.

Un material realizat de Dana LEBED

Discuții

comments