DISTRIBUIȚI

Reabilitarea trotuarelor a început din cartierul Viile Noi, adică de la periferia de sud a Constanței. Directorul societății Confort Urban, Florian Andrei, a declarat pentru Radio Constanța că din această zonă s-au primit cele mai multe sesizări.

„Se repară trotuarele pe strada Pandurului, tronsonul cuprins între strada Comarnic și Șoseaua Mangaliei. Au fost începute aceste reparații datorită multitudinii reclamațiilor primite de la cetățeni, fiindcă într-adevăr era un trotuar pavat cu dale care nu mai erau la nivel, exista pericol de accidentare, nu se putea circula în condiții normale pe acel trotuar. Atunci s-a ales varianta de a păstra specificul zonei și de a pune tot dale, varianta modernă pavele, pentru a putea crea un trafic civilizat. Lucrările se vor finaliza undeva pe la sfârșitul lunii iulie“, afirmă directorul Florian Andrei.

Conducerea Confort Urban spune că are în vedere și trotuarele din alte zone ale orașului.

„Avem în vedere mai multe zone din municipiu pentru reparații și reabilitări. În acest scop se vor face expertize tehnice de specialitate pe bulevardul Tomis tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Poporului, pe bulevardul Aurel Vlaicu tronsonul cuprins între strada Alba Iulia și bulevardul Tomis, pe strada Traian și pe strada Mircea cel Bătrân“, a mai precizat directorul Confort Urban, Florian Andrei, pentru Radio Constanța.

În paralel, pe strada Pandurului, se fac și lucrări de asfaltare, pe tronsonul cuprins între intersecțiile cu strada Comarnic și Șoseaua Mangaliei. Până la începutul verii, zona ar trebui să îmbrace o haină nouă.

Un material de Adrian BĂNCILĂ

(foto arhivă)

Discuții

comments