DISTRIBUIȚI

„Îndrăgostiți fără noroc“, spectacolul susținut de rapsodul Tudor Gheorghe ajunge și la Constanța, vinerea aceasta, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

După cum el însuși a mărturisit în repetate rânduri, „Olteanul universal” a fost dintotdeauna un îndrăgostit cu noroc şi s-a gîndit să creeze un spectacol pentru cei fără noroc, transformându-le nenorocul în cântec de dragoste. Tudor Gheorghe se va lupta, prin „exorcizare muzicală”, cu nenorocul altora, având cele mai frumoase unelte: poezia şi melosul românesc.

„Mi-am permis să trec cu lejeritate de la cântecele pentru copii la folclorul de bună calitate, de la muzica uşoară din perioada interbelică la poezia plină de umor şi de sarcasm a domnului Caragiale, de la umorul special al lui Marin Sorescu la poezia sensibilă a lui Grigore Vieru până la poezia lui Adrian Păunescu. Acum revin cu un spectacol de o candoare şi de o frumuseţe poetică unică! Am ales din poezia română toată tristeţea îndrăgostiţilor. Am selectat de la Mihai Beniuc până la Alexandru Macedonski, Mircea Micu sau Adrian Păunescu. Atunci când am întâlnit o poezie mai frumoasă decât cea pe care am scris-o eu, am preferat să o cânt pe cea frumoasă, n-am avut orgolii de poet!”, mărturiseşte Tudor Gheorghe.

„Îndrăgostiţi fără noroc” este un spectacol alcătuit în întregime din poezii de o rară frumuseţe, îmbrăcate în ţinută de gală muzicală de orchestratorul Marius Hristescu. „Toate piesele din acest spectacol vor fi şlagăre! Îndrăgostiţii fără noroc va impresiona spaţiul muzical românesc, care este atât de subjucat de influenţele străine! Voi avea un cor de fete şi o trupă rock, care mă vor sprijini în disperarea îndrăgostiţilor. Sound-ul va fi special!”, declară Tudor Gheorghe.

Biletele se pot cumpăra de la sediul sălii de spectacol.

Din respect pentru artist și pentru spectatori, accesul în sală nu va mai fi permis după ora 19:10. După începerea spectacolului locurile nu mai sunt valabile. Vă rugăm să luați în considerare traficul rutier aglomerat și locurile reduse de parcare.

De asemenea, este bine să luați în considerare că spectacolul nu este recomandat copiilor sub 7 ani. Minorii de peste 7 ani achită preț întreg pentru un bilet.

Discuții

comments