DISTRIBUIȚI

Circulația pe podul de la Agigea va fi restricționată pe ambele sensuri, în perioada 8 – 25 mai, pentru finalizarea lucrărilor înainte de începerea sezonului estival.

Anunțul a fost făcut, astăzi, de președintele Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Ștefan Ioniță, la Radio România Actualități.

Astfel, podul de la Agigea va fi închis total circulației rutiere până pe data de 25 mai, soluția fiind luată pentru pregătirea podului pentru fluxul imens de mașini care îl va traversa în perioada sezonului estival.

Șoferii au la dispoziție ruta alternativă dinspre și spre sudul litoralului pe podul rutier Apolodor ce trece prin Portul Constanța Sud Agigea.

La mijlocul lunii trecute, reprezentanții companiei care se ocupă de reabilitarea podului afirmau că au fost nevoiți să prelungească termenul până la care ar fi trebuit finalizată lucrarea din cauza vremii, care nu a permis evoluția conform graficului. Inițial, podul de la Agigea trebuia să fie gata și redat circulației încă de pe 28 aprilie. Până la data transmiterii acestei știri însă, nici primul sens aflat în lucru nu este gata, urmând abia să fie asfaltat în săptămânile care urmează.

Discuții

comments