DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Internaţional Constanţa au depistat şi predat autorităţilor un cetăţean britanic, urmărit internaţional de către autoritățile spaniole, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 9 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri, se arată într-un comunicat al Garzii de Coastă Constanța.

Noaptea trecută, în jurul orei 01:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Internaţional Constanţa – Mihail Kogălniceanu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, din direcția Londra, cetăţeanul britanic C.D., în vârstă de 48 de ani.

Cu ocazia verificării persoanei în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă, acesta fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile spaniole. Persoana în cauză are de executat o pedeapsă de 9 ani cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri, mai informează polițiștii de frontieră.

Poliţiştii de frontieră au predat bărbatul în cauză unei echipe operative din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Discuții

comments