DISTRIBUIȚI

S-au aprins cuptoarele în Piaţa Ovidiu, la primul eveniment dedicat exclusiv conceptului de street-food.

30 de producători din Bucureşti şi din ţară prepară în camioane – burgeri, hot-dogs, paste, dar şi clătite şi îngheţată.

Street-food înseamnă mâncare de calitate, mâncare folosing ingrediente premium, gândită foarte atent și preparată ca și cum ar fi într-o bucătărie de restaurant, doar că sunt preparate într-o rulotă sau într-un camion. Este un întreg curcubeu de gusturi aici, oamenii pot găsi aici burgeri, hot-dogs, mâncare mexicană, mâncare sârbească, italiană”, a precizat pentru Radio Constanța organizatorul evenimentului, Florin Itu.

Vizitatorii mai pot degusta, în cadrul Festivalului Street Food, prosecco, bere, cafea şi vinuri alese.

Până pe 7 mai, patru trupe ale momentului vor urca pe scena festivalului din Piaţa Ovidiu: Helen, Vama, Golan şi ROA.

Tonetele cu mâncare sunt deschise astăzi până la ora 23.00, iar sâmbătă şi duminică între 11.00 şi 23.00.

Discuții

comments