DISTRIBUIȚI

 

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ploi, descărcări electrice și grindină valabile până la ora 19.15.

Aceaste fenomene se vor înregistra în județul Olt: Dobroteasa, Sâmburești, Topana, Vitomirești, dar și în județul Vâlcea: Băbeni, Budești, Dănicei, Drăgoești, Galicea, Golești, Ionești, Mihăești, Milcoiu, Nicolae Bălcescu, Olanu, Orlești, Scundu, Șirineasa și Stoilești.

În aceste zone se vor semnala frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni, averse ce vor cumula 15-20 l/mp, dar și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Meteorologii au mai emis un cod galben de ploi valabil până la ora 19.45 ce își face simțută prezența în județul Sibiu: Brădeni, Iacobeni, Merghindeal; dar și în județul Mureș: Sighișoara, Albești, Apold, Daneș, Fântânele, Nadeș, Saschiz, Vânători și Vețca.

Aico se vor semnala averse de ploaie ce pot atinge și depăși pe arii restrânse 20-25 l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină de mici dimensiuni.

Discuții

comments