DISTRIBUIȚI

Stațiunea Eforie caută să fie cât mai bine pregătită și cât mai atractivă la început de sezon estival pentru a atrage cât mai mulți turiști. De aceea, Centrul de Informare Turistică din Eforie Sud, în parteneriat cu Primăria și elevii Liceului Teoretic „Carmen Sylva“ pun la cale o acțiune de ecologizare a plajei din Eforie Sud. Evenimentul ar urma să aibă loc, luni, pe 15 mai.

„Este o activitate din săptămâna Școala Altfel, la care participăm noi ca și centru și un grup de elevi coordonați de doamna profesoară Adriana Ilicenco, de la Liceul Teoretic Carmen Sylva. Dacă mai sunt și alte persoane doritoare să ia parte la această activitate de ecologizare sunt binevenite“, a declarat directorul Centrului de Informare Turiscă din Eforie Sud, Claudia Lazăr, pentru Radio Constanța.

Voluntarii care se alătură acțiunii vor primi din partea Primăriei saci menajeri și mănuși pentru a strânge gunoaiele de pe plajă. Cei interesați să se înscrie o pot face sunând la telefonul Centrului de Informare Turistică din Eforie 0374.660.992, zilnic, între orele 9:00 și 17:00.

Discuții

comments