DISTRIBUIȚI

Ministerul Turismului și Ambasada României în Regatul Spaniei organizează, în perioada 10-11 mai 2017, la Madrid, o serie de activități menite să contribuie la creșterea vizibilității României pe plan internațional și promovarea țării noastre ca destinație turistică. Delegația Ministerului Turismului la Madrid este condusă de Ministrul Mircea-Titus Dobre, se arată într-un comunicat de presă.

 

Un moment important pe agenda ministrului Mircea-Titus Dobre la Madrid îl constituie evenimentul dedicat promovării Deltei Dunării în contextul Anului Internaţional al Turismului Sustenabil pentru Dezvoltare 2017, intitulat ”The Danube Delta Evening – The untouched land of beauty, nature and wilderness”. Evenimentul, care se va derula la Palacio de Santona din Madrid, include vernisajul unei expoziții de fotografii realizate de fotograful spaniol Jose Maria Diez Laplaza cu ocazia vizitei de documentare a echipei de filmare a Terra Incognita în Delta Dunării (foto), în 2016 și prezentarea, în avanpremieră, a trailerului și episodului privind Delta Dunării din serialul documentar ”Planeta junglă. Ultimele mari păduri”, care va fi difuzat pe RTVE în 13 mai 2017, la ora 18.00.

Proiectul de promovare a României ca destinație turistică este organizat în contextul derulării la Madrid a reuniunii Consiliului Executiv al Organizației Mondiale a Turismului (OMT) și a manifestațiilor dedicate Anului Internațional al Turismului Sustenabil pentru Dezvoltare – 2017, la care ministrul Mircea-Titus Dobre a fost invitat să participe în calitate de observator.

 

Discuții

comments