DISTRIBUIȚI

Interpreta americană Miley Cyrus, a cărui carieră a fost marcată de o serie de schimbări radicale, s-a metamorfozat din nou pentru noua sa piesă „Malibu”, o baladă cu accente retro, lansată ieri.

Melodia, un prim single de pe un album așteptat pentru finalul acestui an, propune un sunet care amintește de înregistrările din anii ’70, mai puțin clar decât cel al pieselor contemporane.

În clip o putem vedea pe Miley, cu părul lung de această dată, în nuanțe de maro și blond, care dansează și se amuză pe o plajă în lumina apusului, apoi, mai meditativă, întinsă într-un câmp de flori.

Artista de 24 de ani a povestit că atmosfera cântecului îi amintește de prima sa vizită la Malibu, celebra plajă situată la nord-vest de Los Angeles. Într-un interviu recent acordat revistei Billboard, vedeta a mărturisit totodată că piesa evocă relația sa tensionată cu actorul australian Liam Hemsworth.

Cei doi artiști au fost împreună, apoi s-au separat, înainte de a se regăsi și de a alcătui de atunci cuplul perfect.

Miley Cyrus, devenită vedetă grație serialului Disney „Hannah Montana”, susține că a scris „Malibu” într-un Uber care a dus-o pe platoul de filmare al emisiunii „The Voice”, unde se va întoarce în curând ca „antrenoare”.

Discuții

comments