DISTRIBUIȚI

S-a lăsat cu bătaie, astăzi, în Mamaia Nord, după ce trei autoturisme au fost implicate într-un grav accident de circulație, în zona unui cunoscut restaurant.

Una dintre mașini a ajuns pe separatorul dintre cele două sensuri de mers, în urma impactului violent. Celelalte două autoturisme s-au transformat și ele niște mormane de fiare. Martorii care au asistat la întreaga scenă spun că șoferii, nervoși la culme de cele întâmplate, s-au luat la bătaie până la sosirea poliției și ambulanței.

Nici în prezența oamenilor legii conducătorii auto nu s-au putut pune de acord cui îi aparține vina pentru dezastrul dezlănțuit pe șosea.

Medicii de la ambulanță au acordat îngrijiri medicale răniților, iar trei persoane au fost transportate, în stare stabilă, la spital, pentru mai multe investigații de specialitate.

Polițiștii de la Rutieră au rămas la locul accidentului pentru a face măsurători necesare stabilirii circumstanțelor în care s-a produs totul. Cel mai probabil, șoferii vor fi trași la răspundere penală pentru vătămare corporală din culpă.

Discuții

comments