DISTRIBUIȚI

Speaker-ul specializat în sănătate holistică, Cristela Georgescu, dar și prof. dr. Pavel Chirilă, promotor al conceptului de medicină creștină au prezentat, într- un interviu în exclusivitate pentru Radio Constanța, maniera lor de a aborda viața, succesul sau insuccesul și, mai ales, boala. La un anumit moment al vieții, Cristela Georgescu a primit un diagnostic cumplit.

„Fiecare dintre noi avem datoria și dreptul de a împărți în jurul nostru iubire și lumină, și ființa modernă, omul modern este distras din ce în ce mai mult de la aceste lucruri. Sunt făcute să pară niște lucruri ridicole… grijile materiale sunt mult mai importante decât aceste lucruri spirituale. Dar când ajungem să le conștientizăm? De cele mai multe ori când viața dă cu noi de pământ. Când pierdem pe cineva drag, când suferim un accident, sau aflăm că suferim de o boală foarte dură. Și pentru mine trezirea a venit tot într-un astfel de moment!“, a mărturisit Cristela Georgescu.

Timp de 15 ani, co-autorul cărții „Nu hrăni cancerul”, Cristela Georgescu și-a clădit o carieră în banking. Avea cu totul alte ambiții, până într-o zi, când viața i-a deschis Cristelei un drum al suferinței. A aflat că suferă de cancer.

Cum face cineva față unei astfel de provocări extreme?

„Tot prin iubire. I-am arătat vieții ce mult o iubesc și m-am educat să văd binecuvântare în fiecare încercare. Inclusiv în boală? Inclusiv în boală. Pentru că boala nu este o pedeapsă, am căutat să văd divinitatea în oameni și iubirea din ei și atunci viața m-a răsplătit. Tot ce gândești ți se întâmplă, ți se întoarce înapoi“, a mai ținut să sublinieze Cristela Georgescu.

Cristela Georgescu și-a schimbat total nu doar felul de a gândi, ci și stilul alimentar. În prezent este speaker și coach specializat în sănătate holistică, nutriție integrativă, detoxifiere regenerativă și autorul programului educațional „Vitamina L- Hrana dincolo de hrană“. A venit la Constanța alături de profesorul dr. Pavel Chirilă, promotor al conceptului de sănătate creștină.

„Metoda terapeutică a rugăciunii și a Sfintelor Taine aplicate bolnavului, nu exclude în acest caz aplicarea metodelor științifice, ar trebui să meargă împreună și nimeni nu ne oprește să meargă împreună. Cunosc și eu medici care, înainte de operație, sau când intră în cabinet se roagă. Când atinge trupul bolnavului ca să-l consulte el trebuie să aibă conștiința că trupul, conform textului biblic, este Templu al Duhului Sfânt“, dezvăluie prof dr. Pavel Chirilă.

La evenimentul organizat în stațiunea Mamaia de Fundația Saladin Agiacai a participat și muzicianul Lex von Someren, compozitor și interpret de muzica terapeutică.

Un material realizat de Silvia PASCALE

Discuții

comments