DISTRIBUIȚI

Luna mai se încheie, la Constanța, cu o paradă de automobile de epocă. Expoziția mașinilor vintage intitulată „Mai… clasic“ este programată să se desfășoare în weekend-ul 26 -28 mai, în Piața Ovidiu.

Pasionații de automobilism își vor putea delecta privirile și se vor putea fotografia cu unele dintre cele mai de preț mașini vintage și retro care există în România. De asemenea, curioșii le vor putea adresa întrebări colecționarilor despre specificațiile mașinilor, despre întreținerea lor, valoarea și, desigur, poate cele mai de preț informații, poveștile din spatele automobilelor de epocă.

Organizatorii evenimentului adaugă faptul că, potrivit tradiției, publicul va avea șansa de a acorda prin vot titlul de „Best of show” celui mai frumos vehicul istoric participant.

Ca o surpriză, anul acesta, în cadrul evenimentului, Casa Artmark va organiza o licitație de vehicule istorice.


Evenimentul este programat să se desfășoare astfel:

Vineri 26.05.2017:
– începând cu ora 12:00 sosirea mașinilor participante în Piața Ovidiu din Constanța.

Sâmbătă 27.05.2017:
– de la ora 9:00 va avea loc deschiderea evenimentului. Pe parcursul întregii zile organizatorii vor distribui formulare prin care publicul își va putea vota mașina care i-a intrat la suflet, dintre cele expuse.
– de la ora 10:00 se dă startul paradei și prezentării automobilelor
– urmează apoi, de la ora 12:00 licitația deschisă de vehicule istorice. O serie de automobile istorice, printre care și câteva exemplare produse în perioada interbelică, vor fi oferite spre vânzare.
– La ora 18:00 se va spune „stop vot“ pentru public, urmând ca la ora 18:30 să aibă loc decernarea premiului „Best of show – Mai … clasic 2017”.

Expoziția de vehicule istorice va fi încadrata de o expoziție de flori și plante ornamentale. Muzică ambientală va fi asigurată live de un quartet de coarde și de o fanfară.


Duminică 28.05.2017:
– de la ora 10:00 are loc încolonarea mașinilor în Piața Ovidiu pentru parada prin centrul orașului Constanța.

Discuții

comments