DISTRIBUIȚI

O bătrână de aproape 70 de ani din Constanța sigur are acum o poveste originală de spus nepoților. Femeia a rămas fără permis de conducere pentru următoarele două luni, după ce, pe 1 iunie, a fost filmată și fotografiată în trafic, în timp ce conducea, derutată, mașina pe contrasens.

Șoferul care a surprins întreaga scenă și care a postat filmarea pe internet susține că mașina a parcurs aproximativ 500 de metri pe contrasens, până la primul sens giratoriu, când s-a putut încadra pe sensul regulamentar. Din fericire, restul participanților la trafic au circulat cu prudență și, observând din timp autoturismul care le venea din față din sens opus, au reușit să-l ocolească și să evite astfel o nenorocire.

Imaginile cu șoferița aflată la volanul unui Tico pe drumul de face legătura între Constanța și Năvodari au fost vizionate și de polițiști, care au făcut tot posibilul să-i dea de urmă. Cinci zile mai târziu, agenții de la circulație au găsit-o pe femeia de 68 de ani care a încurcat sensurile de mers, deși pe mijlocul șoselei există parapeți despărțitori, și i-au suspendat dreptul de a conduce pentru 60 de zile.

Sursa foto: dumitrascu-costel.ro

Discuții

comments